BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 3 January 2012

kerja

Gembira : happy gila hari ini sebab org puji aku hensem . haha! munkin sbab aku dtg  awal  kotw.  sbab tu lah ada org yang sudi puji. nak jaga hati aku lah tu sudah lah. hari ini kerja ada lah sikit mcm lembu. nyaris aku xjadi lembu haha.!walau pun penat namun hati ku tetap ceria amboi... bukan main lagi. haha!


Sedih : time kerja aku teringankan musuh yang paling aku sayang. SHAHRIZA name dia org nya kecik,ketot. degil mcm aku jugak haha.!bila dia dah tak ada tiada tempat aku nak bermanja mesra :( .
minggu depan sorang lagi musuh aku nak kena pindah ke tbrau city. nama nya AL-NAZIROL BIN AL-CAPON..nama nya agak sedikit pelik. tapi nama nya memang pelik haha! srupa orang nya jugak pendiam,pemalu dan gila. srupa dia punya abg. haha!
mak aku selalu pesan orang yang tiada jgn di kenang yang hidup ini kena lah teruskan kehidupan aku sokong sngat apa yang mak aku ckap tu. sayang mak muahh :D poyo..


Cool : aku kena kuat kan semangat. apa yg berlaku ada hikmahnya kan..aku brjanji pada diri aku. Aku akan sentiasa menjadi pemeriah majlis di tempat kerja aku. anak buah semua ok ehh..abg long sentiasa di hati you all amboi skiping london haha!

No comments:

Post a Comment